Ana içeriğe atla

PGS - Performans Gelişim Sistemi

Personel Gelişim Sistemi(PGS), şirket stratejisini bireysel bazda her bir çalışana indirgenmek amacıyla çalışanların hedef, yetkinlik, gelişim planı ve kariyer planı doğrultusunda şirket tarafından belirlenen standartlara göre objektif olarak değerlendirilmesi, hem kullanıcının hem de şirket yetkilisinin geri bildirimde bulunması, raporların hazırlanması gibi kurumsal performans değerlendirme süreçlerinin yönetildiği platformdur.

 

Çalışanın işteki başarı ve/veya başarısızlığının arkasındaki sebepleri gün yüzüne çıkarmayı dolayısıyla verimliliği artırmayı hedefler. Çalışan hakkında bilgi sahibi olmanızın yanı sıra yapılan işi de değerlendirmenize olanak sağlar. Ayrıca personelinizi değerlendirmekten öte geliştirmeyi hedefleyen bir platform olduğunu unutmayın.

Çalışma Yapısı

Her Yerden Erişim

Çalışanlarınız bir tarayıcı ile bilgisayar, tablet veya cep telefonunundan PGS’ye ulaşabilir.

İş Ailesi ve Yetkinlik Havuzu

Şirketinizin iş ailelerini ve yetkinlik havuzunu oluşturabilir. Sınıflara göre puanlama kategorileri oluşturabilirsiniz.

İş Hedefleri

Çalışanlarınıza farklı puan dağılımı ile ölçülebilir kriterlerle iş hedefleri oluşturabilirsiniz. İş hedeflerine parametrik olarak kısıtlar koyabilirsiniz.

Değerlendirme

Farklı puanlama metodlarıyla iş hedeflerini ve yetkinlikleri - yine önceden tanımlı sorularla - objektif bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Değerlendirme Onay

Üst kademe yöneticileriniz yöneticilerin verdiği puanları inceleyip onaylayabilir veya tekrar değerlendirmeye gönderebilir.

Gelişim Faaliyet Planı Oluşturma

Değerlendirme sonuçlarına göre çalışanlarınıza eğitim planı oluşturabilirsiniz.

Gelişim İzleme ve Değerlendirme

Oluşturulan gelişim faaliyet planına göre personelin gelişim gösterip göstermediğini izleyebilir ve ajandanıza notlar alabilirsiniz.

Yönetici Ajandası

Yetkinlik, iş hedefi, gelişim faaliyet planına bağlı olarak çalışanlarınızla ilgili kendinize özel notlar alabilirsiniz. Bu notları değerlendirme döneminde inceleyebilirsiniz.

Raporlama

Yapılan değerlendirmelere göre tüm şirketinizi, departmanlarınızı, alt birimlerinizi veya tek tek kişileri analiz edebilirsiniz.